GKV loppersum westeremden

Gereformeerde kerk vrijgemaakt van Loppersum Westeremden en omstreken

Kinderwerk

In de gemeente hebben kinderen onze aandacht. We vinden het belangrijk dat kinderen een ondereel van de gemeente kunnen zijn. Samen vieren we, dienen we, ontmoeten kinderen elkaar en andere mensen. Samen leren we met onze hoofd, hart en handen. En waar nodig, is er pastorale aandacht of zorg.

Creche
Voor de jongste kinderen (0-4 Jaar ) is er elke zondagmorgen creche zover de coronamaatregelen dat toelaten.

Kinderbijbelclub
Elke zondagochtend is er een kinderbijbelclub. De KinderBijbelclub is voor kinderen van 4-11 jaar. Ook jonge gasten zijn van harte welkom om met de KinderBijbelclub mee te doen.

We hebben drie clubs groep 1,2 /groep 3,4 /groep 5,6,7. Wie wanneer aan de beurt is staat op het bord in de hal.

Het grote nieuws word de kinderen op hun eigen niveau verteld, ze beleven samen met andere kinderen en bidden en zingen tot eer van God. Twee vrijwilligrs geven leiding aan elke club.

De kinderen zijn samen met hun familie in de kerk. Na het gebed mogen zij uit de kerkzaal. Bij de collecte komen zij terug om samen met alle groten de zegen van de Heer te ontvangen.

Er wordt gewerkt vanuit de methode Promiseland, voor meer informatie klik hier.


 

Werkbladen
Tijdens bijzondere diensten worden er werkbladen voor basisschool kinderen gemaakt die ze tijdens de dienst kunnen invullen en kleuren.

Diaconale activiteiten
Er word in samenwerking met de diaconie, activiteiten voor  en met kinderen georganiseerd waarin zij ook iets kunnen ervaren en leren van het dicipelschap. Samen werken aan een diaconaal doel met dankdag of op bezoek bij oudere gemeenteleden.

Agenda

Er zijn geen agendapunten
Meer agenda items bekijken

Nieuws

Er zijn nog geen nieuwsberichten toegevoegd
Meer nieuws items bekijken

Online meeluisteren?

U kunt live met onze diensten mee luisteren of vorige diensten terug luisteren
Lees meer

achtergrond afbeelding